Piata financiara futures

Definitie Piata financiara futures

Piata la care se incheie contracte futures cu instrumente financiar-valuatre (instrumente de datorie purtatoare de dobanzi):- obligatiuni- bonuri de tezaur- note sau bilete de tezaur- certificate de depozit- eurodolari- obligatii in euro- diverse valute selectionate de insemnatate internationala.Vezi si Piata futures.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata financiara futures? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata financiara futures.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata financiara futures. Definitiile termenilor despre Piata financiara futures cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata financiara futures, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata financiara futures.