Piata financiara

Definitie Piata financiara

Acel segment din piata mondiala (internationala) sau din piata nationala, pe care se concentreaza cererile si ofertele de bani si de valori mobiliare.Piata financiara sa divide in doua sectoare, care, desi teoretic distincte, practic sunt interferente:- piata bancara- piata financiara a valorilor mobiliare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata financiara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata financiara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata financiara. Definitiile termenilor despre Piata financiara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata financiara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata financiara.