Piata fizica

Definitie Piata fizica

Piata in care se tranzactioneaza bunuri materiale, fizice, indiferent de proprietatile lor, in opozitie cu piata bursiera, unde se negociaza numai marfuri, valute si titluri financiare selectate dupa criterii determinate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata fizica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata fizica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata fizica. Definitiile termenilor despre Piata fizica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata fizica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata fizica.