Piata la disponibil

Definitie Piata la disponibil

Sinonime - Piata spot, Piata au comptant, Piata la vederePiata bursiera in care marfurile si valorile mobiliare sunt vandute cu plata cash si cu livrare fizica imediata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata la disponibil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata la disponibil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata la disponibil. Definitiile termenilor despre Piata la disponibil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata la disponibil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata la disponibil.