Piata Odd Lot

Definitie piata Odd Lot

piata auxiliara a pietei Regular, in care valorile mobiliare se tranzactioneaza in cantitati mai mici decat un bloc de tranzactionare variatia maxima a pretului ordinelor de bursa in piata Odd Lot se raporteaza la pretul de referinta din piata principala (piata Regular).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata Odd Lot? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul piata Odd Lot.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la piata Odd Lot. Definitiile termenilor despre piata Odd Lot cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la piata Odd Lot, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la piata Odd Lot.