Piata secundara

Definitie Piata secundara

Sinonim - Piata schimburilor de titluri, Piata la mana a douaPiata pe care se negociaza valorile mobiliare deja emise.Este in fapt Bursa de valori. Aceasta organizeaza asigurarea lichiditatii investitiilor pe termen lung.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata secundara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata secundara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata secundara. Definitiile termenilor despre Piata secundara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata secundara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata secundara.