Piata taurului

Definitie Piata taurului

Expresie sinonima cu a la baissePiata in scadere, urmarita de operatorul in bursa care vinde un activ cu speranta scaderii pretului in timp, oferindu-i posibilitatea sa inchida afacerea, cu profit, prin incheierea unui contract de sens opus.Operatorul in cauza sa numeste speculator a la baisse.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata taurului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata taurului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata taurului. Definitiile termenilor despre Piata taurului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata taurului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata taurului.