Piata-tinta

Definitie Piata-tinta

Unu sau mai multe segmente de piata asupra caruia firma isi focalizeaza actiunile de marketing nucleul tintei: clientii/cumparatorii efectivi piata-tinta apropriata: clientii potentiali piata-tinta indepartata: suspectii. V. tinta (de piata).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piata-tinta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piata-tinta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piata-tinta. Definitiile termenilor despre Piata-tinta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piata-tinta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piata-tinta.