Comunica prin SMS si on-line la Targuri si Expozitii

BUCURESTI - 11 iunie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Cu o rata de citire de aproximativ 90%, SMS-ul este unul din cele mai eficiente metode de comunicare disponibile in acest moment. Comunicarea on-line este si ea o metoda deosebit de eficienta care castiga teren in fata mediilor de comunicare traditionale (TV, Radio, Presa).

Prin conjugarea comunicarii on-line si a mobile marketingului cu participarea la targuri si expozitii se obtin rezultate remarcabile.

Participand la Trainingul Supreme Exhibitng 21 – 23 iunie in Bucuresti ( www.efex.ro ) vei afla cum pot fi folosite comunicarea on-line si mobile marketingul in participarea la Targuri si Expozitii..

Supreme Exhibiting este Cel mai Complet Training de Marketing prin Targuri si Expozitii – 3 zile de training = 1100 RON / Persoana. Primesti ca BONUS cartea Cele 22 de legi imuabile ale Marketingului si daca participa minim 2 persoane de la aceeasi companie se acorda o reducere de 5%. Data Limita pentru Inscrieri este 14 iunie 2007.

In cadrul trainingului Supreme Exhibiting vor fi prezentate cele mai eficiente instrumente de marketing prin targuri si expozitii incepand cu standul expozitional, promovarea pre-eveniment, comunicarea on-line in expozitii si mobile marketing.

Supreme Exhibiting Open Training se adreseaza atat incepatorilor, cat si celor Avansati, continand toate aspectele unei participari reusite la targuri si expozitii.

Trainingul este alcautit din 13 work-shop-uri si prezentarea lectorului. Cele 13 work-shop-uri reprezinta componentele fundamentale ale unui plan de participare la targuri si expozitii.

Trainingul deschis Supreme Exhibiting are la baza Cele 13 Principii de Marketing Prin Targuri si Expozitii dezvoltate de Sfera Expo - Tradeshow Marketing si recenta lucrare 'Integrarea comunicarii prin targuri si expozitii cu comunicare on-line si comunicarea prin telefonul mobil'.

Cele 13 principii de Marketing prin Targuri si Expozitii sunt:

1. Principiul Complementaritatii tehnicilor de marketing
2. Principul Intelegerii produsului.
3. Principiul Laboratorului de marketing.
4. Principiul Pregatirii participarii.
5. Principiul Interactiunii umane.
6. Principiul Exponatelor.
7. Principiul Simturilor si al dimensiunilor.
8. Principiul Mintii deschise.
9. Principiul Brandului iesit in societate intr-un cadru special.
10. Principiul Schimbarii - evolutiei.
11. Principiul Socului.
12. Principiul Eficientei.
13. Principiul Coerentei si Armoniei.

In cadrul modulului referitor la utilizarea comunicarii on-line si comunicarii prin telefonul mobil in participarea la targuri si expozitii se vor aborda temele:
1. Utilizarea site-ului companiei
2. Utilizarea newsletter-ului companiei
3. Utilizarea serviciilor on-line de publicare si distributie a comunicatelor de presa.
4. Utilizarea Blogului
5. Utilizarea promovarii on-line facute de organizatorul targului.
6. Folosirea SMS-ului si MMS-ului
7. Folosirea dispozitivelor BlueTooth

Cele treisprezece work-shop-uri sunt rezolvate de catre participanti, cu ajutorul lectorului, in baza situatiei ipotetice sau in baza situatiei concrete a fiecarei firme pe care o reprezinta.

Pachetul de Supreme Exhibiting Open Training include:
- Participarea la lucrarile Trainingului pe parcursul celor 3 zile - Prelegere si 13 Work-shop-uri
- Masa de pranz in fiecare zi
- Cate 3 pauze de cafea in fiecare zi
- Suport de curs - Textul integral al celor 13 principii, elemente de comunicare on-line si mobile marketing in targuri si expozitii si caietul de work-shopuri
- Diploma de participare.

Inscrierile la Supreme Exhibiting Open Training se pot efectua pana pe 14 iunie 2007 in baza taxei de participare. Taxa de Participare este 1100 RON + TVA / Persoana la care se poate aplica 5% Reducere pentru inscrierea a minim 2 persoane de la aceeasi companie.

Inscrierile se pot realiza on-line pe site-ul www.efex.ro.ro sau prin trimiterea prin fax a formularului de inscriere disponibil pe acelasi site.

Printre participantii la editiile precedente ale semimarului efEX se numara reprezentanti ai Softwin, ACO, ALRO, BCR, Lindab, HVB Bank, Porsche Romania, Banca Transilvania, Otel-Inox, Bursa Romana de Marfuri, CCIA Bacau, Omnilogic, Angst, CrisTim, Bursa Romana de Marfuri, BRD Sogelease, Veka .

O prezentare completa a Cursurilor si Trainingurilor de marketing prin targuri si expozitii este disponibila pe www.efex.ro

Despre Picant Events SRL

Sfera Expo - Trade Show Marketing este singura companie din Romania specializata in consultanta si training de marketing prin targuri si expozitii.
Oferta Sfera Expo - Tradeshow Marketing include:
o www.targurisiexpozitii.ro - Cea mai completa resursa pentru participarea la targuri si expozitii.
o Cursurile Expo Express, Advanced Exhibiting Techniques de marketing prin targuri si expozitii.
o Trainingul efEX pe tema marketingului prin targuri si expozitii.
o Consultanta in participari la targuri si expozitii.
o Elaborare de palnuri de participare la manifestari expozitionale.
o Co-Organizarea conferintelor Marketing Forum (2005 si 2006)
o Organizarea EXPO ReEVOLUTION, prima conferinta nationala dedicata eficientei in participari la targuri si expozitii.

Nicolae NAUMOF
efex@efex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/comunica-prin-sms-si-on-line-la-targuri-si-expozitii