Profesionisti in Organizarea de Evenimente – Event’Or 19 – 20 Iunie

BUCURESTI - 16 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Pe 19 – 20 Iunie 2008 va avea loc a patra editie a trainingului Event’or (www.marketingforum.ro), primul training deschis din Romania dedicat organizatorilor de evenimente de afaceri.

Trainingul Event'or (www.marketingforum.ro) se adreseaza persoanelor care au cunostinte si experienta reduse si medii in oganizarea evenimentelor de afaceri si isi propune sa familiarizeze participantii atat cu notiuni teoretice privind evenimentele de afaceri, cat si cu aspectele practice ale organizarii unui eveniment de afaceri. Event'or isi propune sa ofere o structura esentiala a unui plan de organizare a unui eveniment.

Avand in vedere scaderea suferita de mediile de comunicare traditionale vom asista la o crestere a evenimentelor care vor deveni cele mai complexe si eficeinte medii de comunicare. Pentru succesul acestora este nevoie de organizatori bine pregatiti.

Trainerul Event’Or este Nicolae NAUMOF absolvent al Facultatii de Marketing din cadrul ASE Bucuresti, fiind specializat in Marketing prin targuri si expozitii si comunicare on-line. Nicolae NAUMOF are o vasta experienta ca trainer si lector, sustinand pana in acest moment peste 50 de cursuri, traininguri si prelegeri pe teme de marketing si comunicare.

Nicolae NAUMOF a fost implicat in organizarea a peste 35 de evenimente de la mici traininguri in regim deschis pana la conferinte de afaceri si targuri si expozitii.

Tematica Trainingului 'Event'or':

1.Notiuni de Baza privind Evenimentele
Ce este un eveniment, la ce si cui foloseste
Tipologia evenimentelor
Particularitati ale evenimentelor de afaceri
Actorii implicati intr-un eveniment
Ce cumpara de fapt audienta (participantii)
Structura echipei de organizare a evenimentului (pe roluri)

2. Etapele organizarii unui eveniment de afaceri
Explorarea
Publicul Tinta
Proiectarea si planificarea Evenimentului
Construirea evenimentului
Locatia de desfasurare si furnizorii specifici
Comunicarea cu lectorii si aspecte logistice
Relationarea cu mass media
Elaborarea pachetelor pentru participanti si pseudo-sponsori
Vanzarea catre pseudo-sponsori
Promovarea catre audienta (on-line si off-line)
Distributia si vanzarea evenimentului
Gestionarea inscrierilor si controlul incasarilor
Aspecte logistice in zilele premergatoare desfasurarii
Ziua de deschidere a evenimentului
Derularea propriuzisa a evenimentului
Probleme care pot aparea in cursul evenimentului
Bugetul unui eveniment

3 Activitati Post Eveniment
Follow-up-ul organizatorului de eveniment
Evaluarea satisfactiei audientei, a invitatilor si a sponsorilor
Probleme si solutii specifice evenimentelor

Trainingul are o durata de doua zile totalizand aproximativ 15 ore si cuprinde Prelegerile Trainerului si Work-shop-uri. Pe parcursul trainingului participantii isi vor insusi cunostinte privind principalele Etape In organizarea unui Eveniment si vor realiza in cadrul work-shop-urilor un o schita a planului de organizare a unui eveniment.

Pachetul de Training Deschis contine:
Participarea la Lucrarile Trainingului
Suporturi de curs in format text integral
Diploma de participare
Masa de pranz in fiecare zi
Pauze de cafea - cate 3 in fiecare zi
Bonus Boia conform programului de fidelizare al PICANT (www.picant.ro)
BONUS: Cartea Karaoke Capitalism

Taxa de participare la Event'or Training Deschis este 1350 RON+TVA/persoana la care se pot aplica reduceri dupa cum urmeaza:

20% Reducere pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 20 mai 2008.
10% Reducere pentru inscrieri si plati efectuate intre 21 Mai si 2 Iunie 2008.
5% Reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie. Reducerea este CUMULABILA cu cele pentru inscrieri rapide.

Data Limita pentru inscrieri este 16 iunie 2008

Insformatii complete si inscrieri pe www.marketingforum.ro

Despre Picant Events SRL

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing, comunicare si vanzari bazat pe specializare si eficienta. Pe langa training, acordam si consultanta in marketing si comunicare. Sloganul PICANT – „Knowledge & More” – ilustreaza beneficiile participantilor la trainingurile organizate de PICANT - obtinerea a mai mult decat simple informatii!
Printre Trainingurile PICANT (www.marketingforum.ro ) se numara: Event'or, efEX, Web Wizard, Junior Brand, Insider, Marketing Intro, Start Promo, Sales Plus si altele.

Nicolae NAUMOF
mk@marketingforum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/profesionisti-in-organizarea-de-evenimente-eventor-19-20-iunie