Pierdere efectiv suferita

Definitie Pierdere efectiv suferita

Sinonim - damnum emergensMicsorarea patrimoniului creditorului cauzata de neexecutarea lato sensu a obligatiilor contractuale de catre debitor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pierdere efectiv suferita? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pierdere efectiv suferita.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pierdere efectiv suferita. Definitiile termenilor despre Pierdere efectiv suferita cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pierdere efectiv suferita, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pierdere efectiv suferita.