Pierderi din creante legate de participatii

Definitie Pierderi din creante legate de participatii

Cheltuieli financiare ce reprezinta pierderile din creantele imobilizate ale intreprinderii.Vezi si Contabilitate a cheltuielilor, Cheltuieli financiare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pierderi din creante legate de participatii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pierderi din creante legate de participatii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pierderi din creante legate de participatii. Definitiile termenilor despre Pierderi din creante legate de participatii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pierderi din creante legate de participatii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pierderi din creante legate de participatii.