Saptamana Sanatatii

Locul desfasurarii: Pasajul Universitatii, http://www.pikaso.ro/evenimente/saptamana-sanatatii/

Organizator: Pikaso Events

Saptamana Sanatatii

Pikaso Events te invita intre 2-7 aprilie 2012, in Pasajul Universitatii,  sa celebram impreuna Ziua Internationala a Sanatatii in cadrul SAPTAMANA SANATATII, eveniment ce isi propune sa ofere publicului o gama larga de informatii despre frumuseste, nutritie, sport si un stil de viata sanatos.

Simitim cum timpul se contracta si nu mai avem timp sa ne rezolvam problemele, cu atat mai mult sa mai avem timp si de noi. SAPTAMANA SANATATII aduce intr-un singur loc clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare, nutritie si sport, companii producatoare de produse naturiste de infrumusetare si multe alte institutii menite sa te ajute la crearea unui stil de viata cat mai sanatos, perioada fiind impartita in doua evenimente SANATATE, NUTRITIE si SPORT si SANATATE, SERVICII MEDICALE.

Intre 2-4 aprilie, in cadrul programului SANATATE, NUTRITIE si SPORT,  cei interesati de un stil de viata activ vor putea afla multe informatii despre ce inseamna o alimentatie corecta, cele mai bune metode de control al greutatii, metode naturiste de infrumusetare si multe altele.

Intre 5-7 aprilie, in cadrul evenimentului SANATATE, SERVICII MEDICALE, expozantii vor pune accent pe pe ideea unei stari de sanatate buna pe tot parcursul vietii. Depistarea precoce a bolilor, precum si prevenirea si ingrijirea sunt doar unele dintre subiectele  tratate in cadrul acestui eveniment.

Vino in Pasajul Universitatii in perioada 2-7 aprilie 2012, intre orele 11:00 - 19:00, sa afli cum poti sa te bucuri de o viata lunga si sanatoasa!

Despre PIKASO

Pikaso Events vă oferă o gamă completă de servicii în vederea organizării de evenimente. Printre acestea se numără: Realizarea managementului în organizarea de expoziții, congrese, conferințe, seminarii și evenimente speciale Realizarea de concepte pentru evenimente; Selectarea și negocierea contractelor cu prestatorii de servicii; Proiectarea și amplasarea standurilor în cadrul evenimentelor; Construcția și amenajara de standuri expoziționale

Confirmare pana la data: 2 aprilie 2012

Participare: Intrare libera