pilex    

Comunicate de presa si evenimente pe tema pilex

 • pilex. Pilex unguent si tablete fac echipa in lupta impotriva hemoroizilor

  pilex

  Bucuresti - 22 July 2014

  Comunicat de Quartz Media Production

  ... pilex de la Himalaya determina reducerea in dimensiuni a hemoroizilor si amelioreaza simptomele. Efectul antibacterian previne infectiile secundare, iar actiunea cicatrizanta accelereaza vindecarea. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: prisum , himalaya herbal , hemoroizi , pilex

  Vezi toate comunicatele de presa despre pilex

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pilex.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pilex. Informatiile despre pilex cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pilex, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pilex, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.