PIMS

Definitie PIMS

Impactul profitului al strategiilor de marketing: o baza de date din U.S. care furnizeaza date cum ar fi ambientul, strategia competitia si alte date interne pentru 3000 de afaceri. Aceste date pot fi folosite in scopul de a furniza un standard

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru PIMS? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul PIMS.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la PIMS. Definitiile termenilor despre PIMS cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la PIMS, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la PIMS.