Pioneering Advertising

Definitie Pioneering Advertising

Advertising care intentioneaza sa creeze cereri primare si nu selective, folosit de obicei in perioada de inceput al ciclului de viata al unui produs. Vezi Primary Demand Selective Demand.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pioneering Advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pioneering Advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pioneering Advertising. Definitiile termenilor despre Pioneering Advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pioneering Advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pioneering Advertising.