Piraterie

Definitie Piraterie

Conform art.212 Cod Penal, jefuirea prin acte de violenta savarsite in scopuri personale, de echipajul sau pasagerii unei nave impotriva persoanelor sau bunurilor care se gasesc pe acea nava ori impotriva altei nave, daca navele se afla in marea libera sau intr-un loc care nu este supus jurisdictiei nici unui stat, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 18 ani.Daca pirateria a avut vreuna dintre urmarile aratate in art. 182 (vatamarea corporala grava), pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 20 de ani.Pirateria care a produs consecinte deosebit de grave sau a avut ca urmare moartea victimei se pedepseste cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.Dispozitiile alineatelor precedente se aplica in mod corespunzator si cand infractiunea de piraterie s-a comis pe o aeronava sau intre aeronave si nave.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Piraterie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Piraterie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Piraterie. Definitiile termenilor despre Piraterie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Piraterie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Piraterie.