PISA    

Comunicate de presa si evenimente pe tema PISA

 • PISA

  Bucuresti - 5 July 2011

  Comunicat de ECDL ROMANIA

  Recentul Raport pentru Competente Digitale al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD) masoara capacitatea tinerilor de a citi informatii online, insa nu evalueaza toate aptitudinile necesare pentru a detine competente digitale ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ecdl , competente digitale , oecd , pisa

  Vezi toate comunicatele de presa despre PISA

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul PISA.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la PISA. Informatiile despre PISA cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul PISA, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la PISA, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.