Placheta

Definitie Placheta

Document promotional tiparit, avand o conotatie de prestigiu, destinat prezentarii unei companii in exterior – catre partenerii de afaceri, organisme publice, institutii financiare, ziaristi, clienti, public etc. Este intrebuintat in cadrul unor actiuni de relatii publice, cercetari de piata, vizite de vanzare si de negociere – in scopul unei prezentari vizuale cat mai credibile in acest sens, poate include si fotografii aeriene ale siturilor de productie si sediului firmei, informatii privind inovatiile tehnice aplicate, indicatori privind evolutia favorabila inregistrata in ultimii ani a vanzarilor/cotei de piata, referinte profesionale din partea unor societati de renume care au beneficiat/utilizeaza in calitate de clienti produsele si serviciile firmei etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Placheta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Placheta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Placheta. Definitiile termenilor despre Placheta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Placheta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Placheta.