placide deseille    

Comunicate de presa si evenimente pe tema placide deseille

 • placide deseille. Apariţie în premieră mondială la Editura Doxologia

  placide deseille

  Iasi, Iasi - 5 August 2015

  Comunicat de Mitropolia Moldovei si Bucovinei - Editura DOXOLOGIA

  ... placide deseille – „Cununa binecuvântată a anului creștin”, lucrare publicată în limba română în premieră mondială (înainte de ediția în limba franceză). ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: carte , editura doxologia , placide deseille , predici

  Vezi toate comunicatele de presa despre placide deseille

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul placide deseille.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la placide deseille. Informatiile despre placide deseille cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul placide deseille, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la placide deseille, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.