Plan contabil general

Definitie Plan contabil general

Sistem de reguli, norme, proceduri, principii contabile, privind organizarea contabilitatii in unitatile economice.Un plan contabil general este cadrul si instrumentul normalizarii contabile la nivel national el constituie o teorie sau o doctrina care ghideaza practica contabila la nivelul unei natiuni.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plan contabil general? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plan contabil general.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plan contabil general. Definitiile termenilor despre Plan contabil general cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plan contabil general, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plan contabil general.