Plan de afaceri

Definitie Plan de afaceri

Instrument de planificare si control a unei afaceri document prezentat, de regula, de o firma unei institutii financiare, schita care detaliaza etapele de derulare - pe termen mediu si lung - a unei afaceri/activitati, in ceea ce priveste: cash-flow, cifra de afaceri, rezultatele financiare, costurile, termenele de realizare etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plan de afaceri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plan de afaceri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plan de afaceri. Definitiile termenilor despre Plan de afaceri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plan de afaceri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plan de afaceri.