Plan Urbanistic General (PUG, P.U.G.)

Definitie Plan Urbanistic General (PUG, P.U.G.)

Planul Urbanistic General este un proiect care face parte din programul de amenajare a teritoriului si de dezvoltare a localitatilor ce compun unitatea teritorial-administrativa de baza. Planurile Urbanistice Generale cuprind analiza, reglementari si regulament local de urbanism pentru intreg teritoriul administrativ al unitatii de baza (suprafete din intravilan, cat si din extravilan). In acelasi timp, P.U.G-ul stabileste norme generale, pe baza carora se elaboreaza mai apoi in detaliu, la scara mai mica, P.U.Z-urile si apoi P.U.D-urile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plan Urbanistic General (PUG, P.U.G.)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plan Urbanistic General (PUG, P.U.G.).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plan Urbanistic General (PUG, P.U.G.). Definitiile termenilor despre Plan Urbanistic General (PUG, P.U.G.) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plan Urbanistic General (PUG, P.U.G.), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plan Urbanistic General (PUG, P.U.G.).