Plan Urbanistic Zonal (PUZ, P.U.Z.)

Definitie Plan Urbanistic Zonal (PUZ, P.U.Z.)

Planul Urbanistic Zonal este un proiect care are caracter de reglementare specifica detaliata a dezvoltarii urbanistice a unei zone din localitate (acoperind toate functiunile: locuire, servicii, productie, circulatie, spatii verzi, institutii publice, etc.) si asigura corelarea dezvoltarii urbanistice complexe a zonei cu prevederile P.U.G-ului localitatii din care face parte. Prin P.U.Z se stabilesc obiectivele, actiunile, prioritatile, reglementarile de urbanism (permisiuni si restictii) necesar a fi aplicate in utilizarea terenurilor si conformarea constructiilor din zona studiata (P.U.Z-ul reprezinta o faza premergatoare realizarii investitiilor, prevederile acestuia realizandu-se etapizat in timp, in functie de fondurile disponibile).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plan Urbanistic Zonal (PUZ, P.U.Z.)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plan Urbanistic Zonal (PUZ, P.U.Z.).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plan Urbanistic Zonal (PUZ, P.U.Z.). Definitiile termenilor despre Plan Urbanistic Zonal (PUZ, P.U.Z.) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plan Urbanistic Zonal (PUZ, P.U.Z.), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plan Urbanistic Zonal (PUZ, P.U.Z.).