Poze Plangere penala

 • Valeriu Todirașcu

  Poza: Plangere penala la DNA impotriva deturnarii de catre Guvern a fondurilor de malpraxis

 • Valeriu Todirascu

  Poza: Plangere penala depusa la DNA impotriva functionarilor ASF pentru abuz in serviciu privind despagubirile din fondurile de malpraxis

 • Christian Bogaru

  Poza: Cabinetele Ador & Associés si bwsp Hammond Bogaru & Asociaţii apără interesele familiei Bertschmann împotriva lui Jean Valvis.

 • Dezbatere - Modificari ale Codului de Procedura Penala

  Poza: Dezbatere - Modificari ale Codului de Procedura Penala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul plangere penala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la plangere penala. Pozele pe tema plangere penala cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul plangere penala, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la plangere penala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la plangere penala.