Planned Cannibalisation

Definitie Planned Cannibalisation

Pierderea asteptata a vanzarilor unui produs pe o linie, in favoarea introducerii unui produs nou: canibalismul planificat poate avea loc cand o companie vrea ca clientii sa se redirectioneze catre alt produs din gama lor, decat catre un produs al unui competitor. Vezi Cannibalisation.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Planned Cannibalisation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Planned Cannibalisation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Planned Cannibalisation. Definitiile termenilor despre Planned Cannibalisation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Planned Cannibalisation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Planned Cannibalisation.