Planned Obsolescence

Definitie Planned Obsolescence

O tactica prin care producatorul cauta in mod deliberat sa faca versiunile mai usoare de folosit ale produsului sau sa para de nedorit in ochii consumatorilor care le-au achizitionat pentru a extinde piata pentru versiuni viitoare prin imbunatatirea caracteristicilor unei versiuni viitoare sau prin modificarea perceptiei consumatorului al dorintei de propritate a modelelor deja cumparate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Planned Obsolescence? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Planned Obsolescence.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Planned Obsolescence. Definitiile termenilor despre Planned Obsolescence cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Planned Obsolescence, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Planned Obsolescence.