Planning Horizon

Definitie Planning Horizon

Durata totala de timp acoperita de planurile de marketing ale unei firme, extinderea orizontului de plannig este in mod normal determinata de gradul de incertitudine din mediu

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Planning Horizon? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Planning Horizon.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Planning Horizon. Definitiile termenilor despre Planning Horizon cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Planning Horizon, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Planning Horizon.