Poze Planta

 • FACELIA O PLANTA CU POTENTIAL MELIFER

  Poza: FACELIA O PLANTA CU POTENTIAL MELIFER

 • Tratament revulotionar al migrenelor si durerilor menstruale cu extractul din planta Petasites Hybridus

  Poza: Tratament revulotionar al migrenelor si durerilor menstruale cu extractul din planta Petasites Hybridus

 • Creier Sanatos

  Poza: Secretele mintii clare si ale unui creier sanatos. Despre Brahmi Gotu Kola (Centella Asiatica), planta iluminarii.

 • Planta Carpatica anunta proiectul de dezvoltare a unei unitati de cercetare-dezvoltare in domeniul plantelor medicinale, in zona Sighisoara

  Poza: Planta Carpatica anunta proiectul de dezvoltare a unei unitati de cercetare-dezvoltare in domeniul plantelor medicinale, in zona Sighisoara

 • Florile deşertului ilustrate pe mărcile poştale româneşti

  Poza: Florile deşertului ilustrate pe mărcile poştale româneşti

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul planta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la planta. Pozele pe tema planta cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul planta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la planta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la planta.