Plasament

Definitie Plasament

Investire de mijloace banesti intr-o afacere, cu scopul obtinerii unui profit. Plasarea economiilor banesti pe piata monetara, de capital, imobiliara, de valori mobiliare, in metale pretioase, in obiecte de arta, cu scopul obtinerii de venituri, de plus valoare sau al protectiei impotriva scaderii puterii de cumparare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plasament? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plasament.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plasament. Definitiile termenilor despre Plasament cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plasament, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plasament.