Plata cash contra documente

Definitie Plata cash contra documente

Metoda de plata potrivit careia proprietatea marfii trece de la vanzator la cumparator numai in momentul platii in numerar, ca urmare a prezentarii de catre vanzator a documentelor care dovedesc expedierea marfii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plata cash contra documente? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plata cash contra documente.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plata cash contra documente. Definitiile termenilor despre Plata cash contra documente cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plata cash contra documente, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plata cash contra documente.