Plata contra ramburs

Definitie Plata contra ramburs

Modalitate de plata care consta in mandatul pe care vanzatorul il da carausului de intermedieri financiare.Carausul realizeaza incasarea pretului marfii si repatrierea lui.Procedura este urmatoarea:1) vanzatorul trimite marfurile carausului precum si o cerere de plata contra ramburs2) carausul preda marfurile cumparatorului numai contra plata la livrare3) carausul remite plata vanzatorului4) vanzatorul se foloseste de aceasta modalitate de plata cand: - este sigur ca cumparatorul va accepta marfa - expeditiile constau in colete de mica valoare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plata contra ramburs? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plata contra ramburs.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plata contra ramburs. Definitiile termenilor despre Plata contra ramburs cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plata contra ramburs, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plata contra ramburs.