Plata directa

Definitie Plata directa

Se disting:- Plata directa in numerar: se utilizeaza in cadrul tranzactiilor de valori mici, accidentale. Beneficiarul este platit la locul livrarii sau prestarii de servicii. Ca varianta a platii in numerar este plata prin CEC cu plata la vedere la o banca accesibila- Plata prin ordin de plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plata directa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plata directa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plata directa. Definitiile termenilor despre Plata directa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plata directa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plata directa.