Plata fara numerar

Definitie Plata fara numerar

Operatiune prin care are loc virarea unei sume de bani din contul platitorului in contul beneficiarului. Plata fara numerar presupune stingerea unor obligatii banesti intre parti prin efectuarea transferurilor bancare din contul platitorului in cel al beneficiarului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plata fara numerar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plata fara numerar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plata fara numerar. Definitiile termenilor despre Plata fara numerar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plata fara numerar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plata fara numerar.