Plata imediata

Definitie Plata imediata

Sinonim - Plata cashPlata imediata apare atunci cand in contract lipseste orice clauza de amanare a platii, chiar daca plata are loc la cateva zile dupa livrarea marfii, adica dupa perioada de curier, in care documentele de plata ajung la banca platitoare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plata imediata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plata imediata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plata imediata. Definitiile termenilor despre Plata imediata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plata imediata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plata imediata.