Plata in avans in numerar

Definitie Plata in avans in numerar

Prescurtat - CIA (Cash In Advance)Cumparatorul il plateste pe vanzator in numerar inainte de expedierea marfii sau il plateste pe prestatorul de servicii inainte de prestarea serviciilor.Deci, importatorul si beneficiarul de servicii isi asuma intreg riscul de neprimire a marfurilor platite respectiv de neindeplinirea obligatiei de prestare de servicii.Este o tehnica uzuala in cazul micilor tranzactii, precum si in cazul in care solvabilitatea cumparatorului sau beneficiarului de servicii este indoielnica.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plata in avans in numerar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plata in avans in numerar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plata in avans in numerar. Definitiile termenilor despre Plata in avans in numerar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plata in avans in numerar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plata in avans in numerar.