Plata in numerar

Definitie Plata in numerar

Operatiune de eliberare, la ghiseele bancii, a sumelor in numerar solicitate de clienti, din conturile lor de disponibilitati sau de credite daca in contractele de credit s-a prevazut acest lucru.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Plata in numerar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Plata in numerar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Plata in numerar. Definitiile termenilor despre Plata in numerar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Plata in numerar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Plata in numerar.