platou    

Comunicate de presa si evenimente pe tema platou

 • platou. Marea Neagră, istorie rescrisă

  platou

  Bucuresti - 3 February 2014

  Comunicat de Romfilatelia S.A.

  În 2014 se împlinesc 5 ani de la pronunțarea publică, la data de 3 februarie 2009, a Hotărârii Curții Internaționale de Justiție de la Haga, în procesul „Delimitarea Maritimă în Marea Neagră” (România c. Ucraina ). Momentul de impo ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: politica , romfilatelia , istorie , ucraina , diplomatie , marea neagra , platou

  Vezi toate comunicatele de presa despre platou

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul platou.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la platou. Informatiile despre platou cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul platou, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la platou, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.