Plus Media lanseaza Wedding & Fashion Show - cel mai nou eveniment dedicat nuntilor si modei

BUCURESTI - 22 octombrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Wedding & Fashion Show, un eveniment care implementeaza pentru prima data in Romania conceptul de organizare a nuntilor ca evenimente stralucitoare, deopotriva mondene si trendy pentru toti participantii, nu doar pentru miri, se va desfasura la Rin Grand Hotel Bucuresti, in perioada 23-25 ianuarie 2009.

Tendintele in moda sunt prezentate in cadrul targului, impreuna cu noutati din toate domeniile asociate organizarii unei nunti de exceptie, pentru ca, toti invitatii la un astfel de eveniment unic, sa poata gasi solutii de vestimentatie, coafura si machiaj, cadouri, prezentare, ambianta.
Astfel, in paralel cu expunerea spre vanzare a diverselor produse necesare organizarii nuntii perfecte, vor avea loc prezentari de moda, cu toalete haute-couture pentru femei si barbati si demonstratii de coafura, machiaj si body painting, in fiecare zi a targului.
Intr-o prezentare inedita pentru un astfel de eveniment, Wedding &Fashion Show se pregateste sa aduca vizitatorilor, la scurt timp dupa Sarbatorile de iarna, atmosfera plina de emotie, fast, stralucire si distinctie, proprie momentului de o eleganta deosebita din viata fiecarui om, pe care il reprezinta celebrarea casatoriei.

Despre PLUS MEDIA COM SRL

Organizatorul Wedding & Fashion Show este Plus Media, o agentie full service de PR si organizare de evenimente, cu o experienta de peste 5 ani pe piata. Plus Media are in portofoliu branduri de renume in domeniul oraganizarii de evenimente: Targul International de Apartamente CONDOMINIUM, CreditEXPO, Office Expo – targul industriei de birouri si Leisure Expo – targ de produse si solutii premium de petrecere a timpului liber in afara casei.
Mai multe detalii despre targ, puteti afla accesand www.wfs.ro

Persoana de contact: Raluca Dumitrescu – Project Manager Plus Media
Tel: 0723.081.604; fax: 021.242.15.71
raluca.dumitrescu@plusmediacom.ro