Targul CARTE-MUZICA-FILM s-a deschis la EXPOMALL MEGAfun in AFI Palace Cotroceni

BUCURESTI - 21 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

•Intre 21 si 31 ianuarie, in spatiul expozitional permanent deschis la AFI Palace Cotroceni, bucurestenii iubitori de cultura vor regasi ofertele celor mai importante edituri si case de distributie de muzica si film si vor avea bucuria intalnirii directe cu mari actori si scriitori romani

Targul CARTE-MUZICA-FILM, primul eveniment organizat la EXPOMALL MEGAfun, spatiul expozitional permanent deschis in cel mai mare centru comercial din Sud-Estul Europei, AFI Palace Cotroceni, isi asteapta vizitatorii incepand de astazi si pana pe data de 31 ianuarie.
Toti cei interesati de noutatile culturale vor regasi, la preturi speciale, ultimele titluri sau colectii editate de principalele edituri sau case de distributie de muzica si film de pe piata romaneasca si se vor putea bucura, in zilele de week-end, de o serie de surprize pregatite de organizatori.
Intr-un spatiu de expunere inovativ, care beneficiaza de vizibilitate maxima si ofera posibilitatea interactiunii directe cu sutele de mii de vizitatori ai AFI Palace Cotroceni, se vor prezenta, cu cele mai noi bestseller¬-uri, edituri de prestigiu precum Art, Jurnalul, Adevarul, Tritonic, Vivaldi, Cetatea de Scaun, Infomedia Pro sau House of Guides.
Sambata, 23 ianuarie, va fi “Ziua Tritonic”, cu invitati de marca si un program plin de surprize care va atrage cu siguranta atentia unui mare numar de bucuresteni. La ora 16.00 este programata o Dezbatere despre tinerii scriitori romani cu Adrian SUCIU (autor “Sex cu femei”) si Leonard ANCUTA (autor “Control”). De la ora 18.00 va incepe Dezbaterea cu tema “Romanul politist romanesc in secolul 21”, la care sunt invitati George ARION (scriitor si publicist, autor “Detectiv fara voie” si “Crime sofisticate”), Oana STOICA-MUJEA (autoare “Indicii anatomice”), Razvan DOLEA (jurnalist, istoric si co-autor “Blestemul manuscrisului”) si Bogdan HRIB (editor si scriitor).
Surpriza zilei va fi insa de la ora 17.00, atunci cand este programata o sesiune de autografe cu maestrul Mircea ALBULESCU, prilejuita de aparitia CD-ului “Fluture in lesa de aur”, primul din colectia “Mari actori romani” lansata de Sud-Est Production.
Deschiderea oficiala a Targului CARTE-MUZICA-FILM si a spatiului expozitional EXPOMALL MEGAfun are loc astazi, 21 ianuarie, de la 11.00, si va fi onorata de prezenta Primarului Sectorului 6, Cristian POTERAS si a Directorului General al AFI Palace Cotroceni, Israel VISER. Cu acest prilej, Editura “Tritonic” va face o donatie de carte, 200 de volume, care va ajunge la Centrele de zi pentru copii din Sectorul 6.
Seria targurilor si expozitiilor cu vanzare de la EXPOMALL MEGAfun va continua pe tot parcursul anului 2010. In programul pregatit de initiatorii proiectului, companiile PLUS MEDIA si SMART MARKET ADVERTISE, se regasesc atat targuri dedicate unor momente speciale (Valentine’s Day, 1-8 Martie, 1 Iunie, Craciun, etc) precum si evenimente dedicate unor domenii de maxim interes precum imobiliare, turism, nunti, gadget-uri sau wellness. Companiile interesate pot gasi un calendar expozitional complet si informatii privind tarifele practicate pe site-ul EXPOMALL MEGAfun (http://www.expomall.ro)

EXPOMALL MEGAfun, un proiect dezvoltat de PLUS MEDIA si SMART MARKET ADVERTISE, este primul spatiu profesionist dedicat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente de promovare, situat intr-un centru comercial si disponibil pe toata durata anului. Spatiul expozitional este amenajat si are o suprafata de 750 de metri patrati, fiind situat la etajul intai al AFI Palace Cotroceni, deasupra locatiei hypermarketului Real si in imediata apropiere a cafenelelor si a cinematografului IMAX, o zona care se bucura de un mare aflux de vizitatori. In perioada Sarbatorilor de Iarna, traficul in AFI Palace Cotroceni a depasit frecvent 100.000 de persoane pe zi.

Despre PLUS MEDIA COM SRL

AFI Palace Cotroceni este situat la intersectia dintre Str.Vasile Milea si Bulevardul Timisoara, avand o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 de metri patrati. Mall-ul detine 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non-stop, 20 de sali de cinema si primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 de metri patrati – cel mai mare deschis intr-un centru comercial din Romania, un perete de escalada, un lac artificial, o arena pentru laser tag, spatiu expozitional, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.

Felicia Iordache
Plus Media Com
feliciaiordache@plusmediacom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plus-media-com/targul-carte-muzica-film-s-a-deschis-la-expomall-megafun-in-afi-palace-cotroceni