PMFB    

Comunicate de presa si evenimente pe tema PMFB

 • PMFB

  Bucuresti - 27 November 2012

  Comunicat de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov

  Medicii de familie din Bucuresti, impreuna cu cei aproape 2 milioane de pacienti aflati in ingrijirea lor, doresc sa afle ce propun viitorii parlamentari pentru functionarea sistemului sanitar. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: dezbatere , sanatate , medici de familie , medicina familiei , amfb , pmfb

  Vezi toate comunicatele de presa despre PMFB

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul PMFB.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la PMFB. Informatiile despre PMFB cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul PMFB, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la PMFB, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.