PN    

Comunicate de presa si evenimente pe tema PN

 • PN. ASUS prezintă netbook-ul multimedia Eee PC Seashell 1201PN

  PN

  Bucuresti - 13 May 2010

  Comunicat de Thinker Media

  ... PN, un netbook special creat pentru cei care doresc un portabil compact și ușor, capabil să dezvolte performanțe multimedia similare laptopurilor disponibile pe ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre PN

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul PN.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la PN. Informatiile despre PN cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul PN, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la PN, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.