PNG-CD 4 ''La multi ani'' la inceput de primavara pentru toate femeile

BUCURESTI - 5 martie 2008

Comunicat tip General in Politic

Partidul Noua Generatie - Crestin Democrat Sector 4 nu a lasat sa treaca neobservata ziua de 1 Martie si a ales sa serbeze inceputul de primavara in pietele cele mai aglomerate ale sectorului alaturi de femeile aflate in trecere, care au primit flori, martisoare si felicitari.

PNG-CD 4 ''La multi ani'' la inceput de primavara pentru toate femeile

Inca de la orele diminetii, domnii din conducerea organizatiei PNG-CD din Sectorul 4, imbracati la patru ace, au coborat in strada, iesind in intampinarea doamnelor in Piata Sudului si Piata Progresului pentru a le arata ca politica paleste in fata acestor zile speciale.
Sloganurile electorale au fost inlocuite, fara retinere, de urari de 'la multi ani'.

'Ne-am dorit si am reusit sa fim un vestitor al primaverii printr-un zambet adus in sufletul doamnelor. Fata de alte partide, a caror prima intentie e salutara, noi am preferat sa daruim martisoare si flori insotite de o felicitare semnata de PNG-CD Sector 4, fara a da acestui gest aspectele unei campanii electorale, prin calendare si alte materiale cu viitori candidati la alegerile locale', a declarat Catalin Cristescu, Presedinte PNG Filiala Sector 4.

'Alaiul' a fost format din Biroul Permanent Local filiala Sector 4 a Partidului Noua Generatie- Crestin Democrat alaturi de Departamentul pentru Tineret.

Insa surprizele PNG-CD 4 nu se opresc aici. Pe 8 Martie, de 'Ziua Femeii', membrii PNG-CD vor reveni alaturi de fiintele dragi pentru a le sarbatori asa cum se cuvine.

Biroul de presa,
5 martie 2008

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/png-cd-4/png-cd-4-la-multi-ani-la-inceput-de-primavara-pentru-toate-femeile