Poze Pntcd

 • Iuliu Maniu, co-fondator al PNTCD, pentru a primi, post-mortem, distinctia cea mai inalta a Statului Israel – ”Drept intre popoare”

  Poza: Iuliu Maniu, co-fondator al PNTCD, pentru a primi, post-mortem, distinctia cea mai inalta a Statului Israel – ”Drept intre popoare”

 • Comunicat de presa PNTCD : 'PNTCD a avut dreptate!'

  Poza: Comunicat de presa PNTCD : 'PNTCD a avut dreptate!'

 • PNTCD comunica in mediul online

  Poza: PNTCD comunica in mediul online

 • PNTCD sustine initiativa ISP Ioan, Mitropolitul Banatului

  Poza: PNTCD sustine initiativa ISP Ioan, Mitropolitul Banatului

 • DA, orei de religie!

  Poza: DA, orei de religie!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul pntcd.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la pntcd. Pozele pe tema pntcd cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pntcd, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la pntcd, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la pntcd.