Poken    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Poken

 • Poken

  Bucuresti - 4 August 2011

  Comunicat de Callatis Network SRL

  ... Poken anunţă lansarea unei noi generaţii de produse şi soluţii touch-based. Astfel, compania evoluează de la "carte de vizită digitală" la o platformă end-to-end compatibilă cu tehnologia NFC, care ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: lansare , evenimente , socializare , networking , poken , nfc

  Vezi toate comunicatele de presa despre Poken

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Poken.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Poken. Informatiile despre Poken cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Poken, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Poken, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.