Polita bancara

Definitie Polita bancara

Polita ce atesta plati, respectiv incasari, intre banci apartinand diferitelor persoane sau societati, prin care o parte din capitalul unei banci este transferat altei banci care reclama nevoia unor asemenea sume si pentru care se percep dobanzi sau comisioane.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Polita bancara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Polita bancara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Polita bancara. Definitiile termenilor despre Polita bancara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Polita bancara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Polita bancara.