Polita bancherului

Definitie Polita bancherului

Document insotitor al cecului, in cazul in care beneficiarul sumei inscrise pe cec doreste sa aiba siguranta ca, la prezentare, acesta va fi, in mod sigur, onorat. Se foloseste pentru platile foarte mari efectuate prin cec sau pentru plati externe, in special de catre persoane particulare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Polita bancherului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Polita bancherului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Polita bancherului. Definitiile termenilor despre Polita bancherului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Polita bancherului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Polita bancherului.