Polita comerciala

Definitie Polita comerciala

Polita interna ce are la baza o tranzactie comerciala (livrari, prestari de servicii etc) si care se emite de client pe numele furnizorului pentru decontarea sumelor datorate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Polita comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Polita comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Polita comerciala. Definitiile termenilor despre Polita comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Polita comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Polita comerciala.