Polita scontata

Definitie Polita scontata

Document ce consta in aceea ca purtatorul politei cedeaza bancii (sconteaza) dreptul primirii banilor pe polita, iar banca achita purtatorului politei valoarea ei, retinand dobanzile pentru timpul existent pana la scadenta politei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Polita scontata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Polita scontata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Polita scontata. Definitiile termenilor despre Polita scontata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Polita scontata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Polita scontata.