Polita transferata

Definitie Polita transferata

Document ce contine indicatia uneia dintre parti, tragatorul (emitentul politei), catre cealalta, trasul (platitorul), de a plati la termenul aratat in polita o anumita suma de bani partii a treia beneficiarului, primului purtator de polita sau aceluia caruia ii da dispozitie primul purtator de polita.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Polita transferata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Polita transferata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Polita transferata. Definitiile termenilor despre Polita transferata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Polita transferata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Polita transferata.